SecurityScorecard™

SecurityScorecard™ helpt u inzicht te krijgen in uw Cybersecurity risico’s om om uw organisatie veilig te houden. Deze oplossing helpt met een goed beeld te krijgen van de veiligheid van uw leveranciers en partners en kan ook helpen bij het verkrijgen of verstrekken van een Cyberverzekering.

SecurityScorecard Partner

De belangrijkste mogelijkheden

Met behulp van SecurityScorecard creëert u inzicht in de risico’s van niet alleen uzelf, maar ook van uw partners en leveranciers. Risico’s worden in kaart gebracht op het gebied van netwerk-, endpoint en applicatie-beveiliging, maar ook zaken als IP-reputatie en datalekken en hackers-fora.

  • Continu monitoring van meer dan 12 miljoen organisaties
  • In enkele seconden een overzicht van de Cyber Posture van uw kritieke leveranciers
  • Wekelijks inzicht in 60 miljard nieuw ontdekte kwetsbaarheden
  • Eenvoudig te begrijpen

Interesse in een Gratis Cyber Security Posture Check van een organisatie naar keuze op basis van SecurityScorecard? Klik dan snel hier!

Use case: Zelfbeoordeling

SecurityScorecard helpt u met het in kaart brengen van uw cyberrisico’s. Hiermee krijgt u een goed beeld van dat wat de hacker ook ziet. En de kwetsbaarheden die SecurityScorecard vindt, zijn dus ook kwetsbaarheden die hackers vinden. Organisaties met sterke scores zijn minder vatbaar voor veiligheidsincidenten en data-lekken. En hiermee beschermt u niet alleen de gegevens van uw klanten, maar ook uw merk-reputatie en organisatie.

Versterken begint met inzicht, en begin daarvoor bij ons.

Use case: Leverancier Risicobeheer

Leverancier risicobeheer wordt ook wel Vendor Risk Management genoemd. Hiermee creëert u dus inzicht in de cyberrisico’s van uw partners en leveranciers op exact dezelfde wijze als dat u doet voor u zelf. Want wanneer u een verwerkersovereenkomst afsluit met een leverancier, hebben zij de beveiliging echt wel op orde? Of is het toch niet verstandig om persoonsgegevens met hen uit te wisselen?

Kom niet meer voor verrassingen te staan, en weet hoe uw leveranciers ervoor staan!

Use case: Cyberverzekeringen

U bent een verzekeraar en verstrekt verzekeringen aan uw klanten. Of wellicht wilt u zelf een cyber-risico verzekering afnemen en wilt aan de verzekeraar laten zien dat u de zaken goed voor elkaar heeft. SecurityScorecard geeft een solide inzicht op basis waarvan er al dan niet een cyberverzekering afgegeven kan worden. Ook kan er aangegeven worden en welke aspecten van de AVG, ISO en PCI voldaan is.

Neem geen onnodige risico’s met het verzekeren van cyberrisico’s.

Use-case: Fusies en overnames

SecurityScorecard helpt u niet alleen bij leveranciers, maar ook bij fusie-partners en overnames. Slechte scores kunnen een indicatie zijn dat er meer zaken niet op orde zijn. En dit kan de positie bij het onderhandelen beïnvloeden. Zorg ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan met potentiële hoge herstelkosten.

Ken uw aanstaande fusie-partner en zorg ervoor dat de fusie of overname transparant verloopt.

Use-case: Toezichthouders

Wanneer uw organisatie onder toezicht staat van een toezichthouder, dan stellen zij vaak ook eisen aan de staat van uw cybersecurity. Met SecurityScorecard kunt u daar een duidelijk antwoord op geven. Op basis van trend-rapportage kunt u eveneens laten zien wat de score is van uw organisatie over de tijd heen en welke maatregelen u heeft genomen om bevindingen op te lossen.

Wees goed voorbereid op richtlijnen van toezichthouders.

Gratis Cyber Posture Check aanvragen

Wilt u graag meer weten over uw aanstaande leverancier? Of wellicht een overname partner of concurrent? Vraag dan gelijk een gratis Cyber Posture Check* aan. Wij zullen dan aan u geheel vrijblijvend een gratis SecurityScorecard rapport aanleveren.

*) Maximaal twee onderzoeken per aanvragende organisatie.

Vul hier uw volledige naam in.
Vul hier uw zakelijke e-mail adres van het domein van de organisatie waar u voor werkt in.
Vul hier uw zakelijke telefoonnummer in.
Vul hier de naam van de organisatie waar u voor werkt in.
Vul hier de naam van de organisatie in waarover u een Gratis Cyber Posture Check wilt ontvangen.
Vul hier de domeinnaam of website in van de organisatie dat u onderzocht wilt hebben.
U geeft ons toestemming voor het onderzoeken van de door u opgegeven organisatie. Wij behouden ons het recht voor om in specifieke gevallen het verzoek te weigeren. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan het verzoek en de resultaten van de uitvoer ervan. De Algemene Voorwaarden van MITE3 Cybersecurity zijn onlosmakelijk verbonden aan de Gratis Cyber Posture Check. Er worden alleen directe persoonsgegevens verwerkt wanneer u die zelf expliciet heeft verstrekt in het formulier. Voor het tegengaan van spam en misbruik wordt Google reCAPTCHA v3 gebruikt op deze pagina. Hiervoor worden indirecte persoonsgegevens verwerkt. De gegevens worden overeenkomstige onze Privacy verklaring verwerkt.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Of stuur ons gewoon een email en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

• • •