Sinds deze week zijn wij lid van de brancheorganisatie Cyberveilig Nederland! Op de site van hen kunt u bij het nieuws onderdeel de aankondiging ook vinden.

Waarom lid?

Cyberveilig Nederland is namelijk dé brancheorganisatie van de cybersecurity sector in Nederland. Het doel is het vergroten van de digitale weerbaarheid van Nederland,. Maar daarbij ook de kwaliteit en transparantie binnen de cybersecurity sector te waarborgen en ontwikkelen.

En dit past uiteraard helemaal bij ons en bij onze klanten!

Bij MITE3 Cybersecurity gaan we voor maximale kwaliteit bij informatiebeveiliging. We helpen kleine en grote organisaties hun kwetsbaarheden en risico’s ten aanzien van veiligheid en fraude te ontdekken en weg te nemen.

En met een brancheorganisatie lidmaatschap kunnen we nu onze klanten laten zien dat we kwaliteit echt belangrijk vinden. En dat wij onze bedrijfswaarden serieus nemen en toepassen.

We gaan de komende tijd bekijken aan welke concrete werkgroepen wij een directe bijdrage kunnen leveren. Daarbij zijn onderwijs en bestrijding cybercriminaliteit voor ons erg belangrijke onderwerpen.

Wilt u meer weten over ons? Klik dan hier.