Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, wij gaan onze naam vernieuwen! En we gaan niet alleen onze naam veranderen, maar ook onze propositie verduidelijken. Wij zijn in de eerste plaats een Cybersecurity bedrijf. En we noemen onszelf voortaan MITE3 Cybersecurity. Want ons bedrijf is opgericht door 3 mighty security experts!

Deze beslissing is niet over één nacht ijs gegaan. We houden van ons bedrijf en de naam ervan is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de identiteit. Digicy.Cloud is een samenvoeging van Digital Privacy in de Cloud. En toen we begonnen met het merk Digicy.Cloud boden we veel meer diensten aan dan dat we op dit moment doen. We wilden zo graag van alles doen, maar daarbij was het lastig om focus te houden.

We hebben in de spiegel gekeken en zijn terug naar de basis gegaan. Niet alleen van ons bedrijf, maar ook van onszelf. We willen echt dat doen daar waar we blij en gelukkig van worden. Iets waarmee we de wereld, en de bedrijven en de mensen in die wereld, een veiligere digitale thuis kunnen bieden.

Dat is natuurlijk een machtig mooie, maar ook een machtig grote klus. Maar wel een klus die de Mighty 3 experts van MITE3 Cybersecurity met alle passie en liefde aangaan.

Ons merk Digicy.Cloud B.V. verdwijnt (nog) niet helemaal uit beeld, want het blijft vooralsnog wel onze bij de KVK statutair ingeschreven naam.

Voor jullie is het voortaan gewoon MITE3 Cybersecurity! Voor meer informatie over onze diensten klik dan hier.