Wij willen ons graag even voorstellen en daarom deze eerste blogpost. En laten we eerst even beginnen met onze missie.

Bij MITE3 Cybersecurity gaan we voor maximale kwaliteit bij informatiebeveiliging. We helpen kleine en grote organisaties hun kwetsbaarheden en risico’s ten aanzien van veiligheid en fraude te ontdekken en weg te nemen.

Dankzij onze ervaring en erkende certificeringen zijn wij in staat om die kwaliteit te bieden. En samen met onze sterke technische en proces achtergrond zijn wij in staat om u efficiënt en effectief te helpen met uw specifieke vraagstuk voor uw onderneming.

Daarom krijgt u precies wat u nodig heeft, en kunnen wij met liefde ons vak uitvoeren.

Onze 3 kern-waarden

Wij werken altijd op basis van onze drie kernwaarden en dat doen we zowel intern in onze organisatie, alsook naar de buitenwereld toe. Wanneer wij u mogen verwelkomen als klant, dan doen wij dat dus altijd met onze kernwaarden.

Eerlijk en respectvol
Bij ons kunt u altijd eerlijkheid en respect verwachten, over wat wij kunnen, en ook over wat wij niet kunnen. Wij willen graag een langdurige samenwerking, en dat kan alleen op basis van wederzijdse vertrouwen.

Zorgeloos door passie
Wij staan er voor dat u altijd zorgeloos kunt ondernemen, en dat kan alleen wanneer wij onze verantwoordelijkheid voor uw digitale gereedschappen serieus nemen. En dat doen doen we dus ook, met liefde voor ons vakgebied.

Veiligheid voorop
Veiligheid is voor ons, onze dienstverlening en uw onderneming enorm belangrijk. Daarom zetten wij veiligheid voorop, zodat we digitale dreigingen altijd het hoofd kunnen bieden. Bij ons is veiligheid dus géén tweederangsburger.

Over de oprichters

Wij zijn Hans, Maarten en Joram en samen hebben we op 18 mei 2018 ons bedrijf MITE3 Cybersecurity opgericht. Het idee van een eigen bedrijf is geboren tijdens ons hackers avontuur op één van werelds grootste hackers conferentie genaamd Black Hat in de Verenigde Staten. We hebben daar samen een training gevolgd, maar ons ook laten inspireren op de overweldigende beursvloer met onwijs veel Cybersecurity expertise.

Wij alle drie brengen unieke kwaliteiten ons bedrijf in. Daarbij hebben we ook veel overlap in onze kennis en vaardigheden zodat we ons werk kunnen waarnemen mocht dat nodig zijn. Met ons drieën zijn we dus een sterk en veelzijdig team dat antwoord kan geven op elk Cybersecurity vraagstuk!

Wat ons uniek maakt

In de eerste plaats is dat door wie wij zelf zijn. Wij zijn enorm gedreven en hebben een immense liefde voor ons vakgebied. En we zijn ook enorm goed geschoold, hebben onwijs veel ervaring en dat zowel in de breedte als in de diepte op het gebied van Technologie, Cloud en Security. Uiteraard begrijpen wij ook heel goed dat continu bijleren er ook gewoon bijhoort.

In de tweede plaats is dat omdat wij heel goed begrijpen wat onze klant wilt. Onze klant wilt een dienstverlener die eerlijk is. Wij sturen onze klant namelijk niet het bos in, en leggen hem of haar ook geen offertes voor die hen niet verder helpen. Wij denken mee over uw vraagstuk of probleem, en dan kijken wij of wij wel echt de oplossing voor u zijn.

Wurg-contracten en wurg-offertes hebben wij zelf ook hekel aan. En wij alle drie zijn opgevoed met de volgende gezegde: “Wat gij niet wilt dat u geschied, doe dat ook een ander niet”. Dus gewoon eerlijk en open zaken doen.

En in de derde plaats omdat wanneer u zaken met ons gaat doen, dat we aan alle zaken hebben gedacht. Open een eerlijke algemene voorwaarden, verwerkersovereenkomst (om goed te voldoen aan de AVG) en contracten.

Rustig nalezen

U kunt onze website nog eens rustig nalezen op www.mite3.nl. En heeft u vragen? Schroom dan niet om deze te stellen. En het volgende bericht? Dan gaan we eens de diepte in!

Update: Deze post is bijgewerkt n.a.v. onze naamswijziging van Digicy.Cloud B.V. naar MITE3 Cybersecurity.