Security Management

Voor goede security analyse van uw processen, organisatie en de opzet van uw ICT bent u ook bij ons aan het juiste adres. Door middel van een compacte questionnaire en interviews helpen we u inzicht te creëren in de weerbaarheid van uw organisatie. Hierbij zoomen we onder andere op de weerbaarheid tegen ransomware en business email compromise (BEC).

De mogelijkheden

Bij dit onderzoek kunt er voor kiezen om elk onderwerp aan te stippen, of alleen specifieke onderwerpen. Wilt u bijvoorbeeld meer op gijzelsoftware inzoomen, dan scopen we het onderzoek daarop. Of wellicht wilt u meer weten over uw weerbaarheid tegen business email compromise (BEC), dan richten we ons daarop. Ook kunt ervoor kiezen dat wij, op basis van documentatie en interviews, de vragenlijst invullen.

Het resultaat is een goed en toegankelijk rapport met een duidelijke management samenvatting inclusief visuele weergaven van de resultaten.

Standaard

Wilt u liever zelf in uw eigen tijd bezig met het invullen van de vragenlijst? Uiteraard kan dat ook. Op basis van de antwoorden zullen wij mogelijk nog een interview met een of meer collega’s van u willen voeren. Dit om ervoor te zorgen dat vragen op de juiste manier zijn geïntrepreteerd en beantwoord. Het geheel brengen we samen in een overzichtelijk en begrijplijk rapport waarmee u gelijk aan de slag kunt gaan.

Wilt u een scherpe prijs en toch een gedegen onderzoek? Kies dan voor deze variant van de dienst.

Uitgebreid

Wilt u liever documenten en andere stukken aanleveren die wij voor u gaan analyseren? Wij kunnen namelijk voor u aan de slag gaan met wat u heeft vastgelegd op het gebied van informatiebeveiliging. Deze stap verrijken we uiteraard met interviews om ervoor te zorgen dat u eventuele aanvullingen kunt doen op de stukken die u aangeleverd heeft. Op deze manier zorgen we ervoor dat er een compleet en omvattend beeld ontstaat over uw organisatie en de beveiliging.

Wilt u een uitgebreid onderzoek geheel door ons laten uitvoeren? Kies dan voor deze optie.

Overzicht onderwerpen onderzoek
 1. Identity & Access Management
 2. Passwords, Keys & Secrets
 3. E-mail Security
 4. Endpoint Security
 5. Data Security
 6. Network Security
 7. Application Security
 8. Patch Management
 9. Vulnerability Management
 10. Backup & Recovery
 11. Logging & Monitoring
 12. Datacenter Security
 13. Security Organisatie
 14. Lifecycle Management
 15. Security Incident Response
 16. Business Continuity Plan
 17. Disaster Recovery
 18. Auditing & Testing
 19. Change & Configuration Management
 20. Vendor Risk Management
 21. Personnel Security
 22. Security Awareness & Phishing Tests
 23. Personal Data Processing

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Of stuur ons gewoon een email en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

• • •