Fraude onderzoeken

Op deze pagina geven we meer toelichting over onze dienst op het gebied van fraude onderzoeken en cybercriminaliteit. Met deze dienst kunnen wij namelijk voor u onderzoeken doen naar fraude gevoelige plekken in uw bedrijfsprocessen of technologie.

De belangrijkste mogelijkheden

Of het nu gaat om het proactief onderzoek, of onderzoek nadat er sprake is geweest van fraude of cybercriminaliteit, wij kunnen u helpen in beide situaties.

U

Proactief onderzoek

Wanneer u bedrijfsprocessen of technologie heeft waarin verleiding op de loer licht dan kunt u al snel slachtoffer worden van fraude of andere vormen van cybercriminaliteit. Met onze kennis van vele verschillende vormen van fraude kunnen we u helpen met het doorlichten van de kwetsbare plekken. Op basis van ons advies kunt u dan vervolgens maatregelen treffen om de kans op fraude te verkleinen of weg te nemen.

Probeer te voorkomen dat u slachtoffer wordt, en schakel onze hulp in.

Incident onderzoek

Het is helaas gebeurd, de portemonnee van uw bedrijf is beroofd. Wellicht bent u opgelicht door CEO-fraude, koop- of verkoop-fraude of wellicht wel op een andere manier. Wij kunnen u helpen onderzoeken wat er is gebeurd en waar het mis is gegaan. De focus ligt hierbij niet per se op het vinden van de dader, maar te leren van wat er mis is gegaan. Aan de hand van die lessen kunnen wij u adviseren welke maatregelen herhaling kunnen voorkomen.

Wacht niet te lang na diefstal, en kom gelijk in actie met een gedegen onderzoek. Wij helpen u daarbij!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Of stuur ons gewoon een email en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

• • •